bingosvensk logga

Bingo bonusar ger dig mer att spela för

Liten bonusbild

Som du säkert har märkt finns det mängder med bonusar och erbjudanden som bingo sajterna erbjuder. Det kan vara insättningsbonus, gratis bonus, loyalitetsbonusar m,m. På den här sidan ska vi försöka reda ut lite av de bonus begrepp som finns och ge lite nyttig information om bingo bonusar i allmänhet. Vill du veta hur du kommer igång och spelar bingo online kan du hitta det i den här länken.

Välkomstbonus

Välkomstbonus är en bonus som delas ut när du registrerar ett konto och gör en första insättning. Oftast matchar bingo sajten din insättning med en bonus för att locka dig att spela. Ofta ger man en viss procent i bonus av de du har satt in. Det finns också ett max tak för hur mycket bonus du kan få, och en välkomstbonus får man bara en gång. Det finns nästan alltid ett spelkrav på bonusen du har fått.

Spelkrav

När du har fått din bonus. Vi säger att du har satt in 500 kronor på en bingo sajt som har erbjudandet 100% upp till 1000 kronor i välkomstbonus. Din totala spelsumma är nu 1000 kronor som du kan spela för. För att du ska kunna ta ut den här bonusen har bingo sajterna ofta ett spelkrav på att du ska omsätta bonusen ett visst antal gånger. Om sajten har 10 ggr i krav, betyder det att du måste omsätta bonusen 10 gånger innan du kan ta ut den.

Gratis eller No deposit bonus

Gratis

En del bingo sajter ger dig en gratis No deposit Bonus helt utan krav på insättning. Det här är ett utmärkt sätt för dig att prova på en bingo sajt för att se om du trivs innan du gör en riktig insättning. Men tänk på att en gratis bonus också har ett spelkrav innan du kan ta ut vinsten du eventuellt gör.

Lojalitetsbonus

En lojalitetsbonus kan vara som en välkomstbonus fast du får den vid varje insättning som du gör. Den här bonusen är till för att du ska stanna på den bingo sajten som erbjuder bonusen och inte gå till en annan.

Andra bonusar

Liten casino bild

Det kan förekomma andra bonusar än de du läst om här men principen är ofta densamma. Du får en bingo bonus, du omsätter den genom att spela bingo, du tar ut bonusen + eventuell vinst när kravet är gjort. En del bingo sajter tillåter inte att man tar ut bonusen utan bara det du har vunnit utöver bonusen.

Försök ha koll på bonusar som gäller

När du spelar med en bonus som du har fått, se till så att du förstår vilka kraven är, så slipper du bli besviken om du gör en vinst och inte kan ta ut den. Spela på en bingo sajt med rimliga krav och tillfredsställande bonus.

Så Spelar du Bingo Liten pil